Halu piirtää vei minut opiskelijaksi Turun Taideyhdistyksen piirustuskouluun syksyllä 1965 ja sain päästötodistuksen 1968. Tämä antoi minulle uuden mahdollisuuden opiskella vielä kypsässä iässä. Valmistuin täydennyskoulutuksen kautta Kuvataiteilija AMK Turun Ammattikorkeakoulusta, Turun Taideakatemiassa 2006, kuvataiteen linjalta.

Olin työskennellyt rinnakkain hoitotyössä ja taiteen parissa. Hoitotyö takasi talouden ja taiteellinen töskentely on ollut elämäntapa, intohimo. Omin kuvataiteen alueeni on akvarelli. Teen myös öljyvärimaalauksia. Aiheeni ovat esittäviä, kertovia. Aihe on haaste jonka otan vastaan ja onnistuessani koen syvän tyydytyksen tunteen.

Tärkeimmän ensiaskelen vesivärien käytössä sain 8-vuotiaana kansakoulun opettajaltani. Lapsena toisinaan olin maalannut kukkia yhdessä äitini kanssa hänen luonaan Turussa. Akvarelli oli myös osa hänen elämäänsä.

Muodon vangitsemisen opin piirustuskoulussa, mutta vesiväritekniikan olen saavuttanut oman tekemiseni kautta. Aikaisempien kukka, maisema tai ruoka-aiheiden lisäksi olen nyt astunut naivismin polulle. Olen tehnyt kuvia lapsuudestani ja siihen liittyvistä asioista.

Elän lähellä luontoa. nautin elämästäni ja haluan kuvieni kautta jakaa tunteitani katsojan kanssa.